Det er noen på loftet Doretta Johnson

ISBN:

Published:

Hardcover

283 pages


Description

Det er noen på loftet  by  Doretta Johnson

Det er noen på loftet by Doretta Johnson
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 283 pages | ISBN: | 9.72 Mb

En spøkelseshistore fra virkeligheten.Doretta og Ron trodde de kjøpte et helt alminnelig hus - selv om de fikk det veldig billig. Men det tok ikke lang tid før de forsto at noe var fryktelig galt. Lyspærer eksploderte, gjenstander forsvant.MoreEn spøkelseshistore fra virkeligheten.Doretta og Ron trodde de kjøpte et helt alminnelig hus - selv om de fikk det veldig billig. Men det tok ikke lang tid før de forsto at noe var fryktelig galt. Lyspærer eksploderte, gjenstander forsvant. Akvariefisken døde. Noe uhyggelig skjedde i hjemmet deres...Det begynte så bra.- Et skikkelig kupp, sa Doretta og tittet stolt på huset de nettopp hadde kjøpt.

Ingen av dem lurte på hvorfor eieren var villig til å gå såpass langt ned i pris. Selv ikke da malingen ikke ville feste seg på veggen, tapeten ramlet ned, lys flerret over veggen og vannledningene røk fortere enn de fikk reparert dem, fattet de mistanke. Hvorfor skulle de de? Alt hadde sikkert sin naturlige forklaring.- Det bor noen på loftet, sa deres lille datter Ashley.

- En liten pike som sier at hun ikke har noen mamma. Og som liker peanøttsmør.Doretta smilte. En liten venn fra barnets egen fantasiverden, tenkte hun og fortsatte med middagen.Men det var før de fikk fysiske problemer. Før stanken, de døde fuglene, vissheten om at noen hadde vært der mens de selv var ute. Før hukommelsestapene. Før blåmerkene, de merkelige allergiske reaksjonene, før håret endret farge og de ble invadert av maur og veps.

Før personlighetsforandringene, før gjenstandene som suste gjennom luften, før brannen...Dette er historien om en tapper familie som ikke ville gi opp. Som led seg igjennom de mest utrolige hendelser for å finne ut hva som hjemsøkte dem - og hvorfor. Overbevist om at huset skjulte en dyster hemmelighet, og at den på en eller annen måte hadde noe med dem å gjøre...Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Det er noen på loftet":


euregiothewadden.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us