Den vidunderlige kjærlighetens historie Carl-Johan Vallgren

ISBN: 9788210049484

Published:

Paperback

277 pages


Description

Den vidunderlige kjærlighetens historie  by  Carl-Johan Vallgren

Den vidunderlige kjærlighetens historie by Carl-Johan Vallgren
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 277 pages | ISBN: 9788210049484 | 9.55 Mb

Vinneren av Sveriges mest prestisjefylte litteraturpris, Augustprisen 2002.En særegen kjærlighetsroman som blander det fantastiske med det historiske. Helt siden Hercule Barfuss ble født på et bordell i 1813, har han vekket menneskers avsky. HansMoreVinneren av Sveriges mest prestisjefylte litteraturpris, Augustprisen 2002.En særegen kjærlighetsroman som blander det fantastiske med det historiske. Helt siden Hercule Barfuss ble født på et bordell i 1813, har han vekket menneskers avsky.

Hans kropp og ansikt er deformert og vanskapt. I tillegg er han født uten evne til å høre eller snakke. Men han har også fått en sjelden gave, nemlig evnen til å lese andres tanker. Det har gitt ham en voldsom og merkelig skjebne, og mange fiender.I Den vidunderlige kjærlighetens historie blander Carl-Johan Vallgren det fantastiske og det historiske. Vallgren tar Hercule Barfuss med til kloster og galehus, Vatikanet og varietéselskap, Swedenborgianer og salonger.

På veien gir han oss et innblikk i utviklingen av de døves språk. Men først og fremst er Den vidunderlige kjærlighetens historie en kjærlighetsroman. Hercule Barfuss glemmer aldri den piken som ble født på bordellet samme natt som ham, og samhørigheten med henne blir ledestjernen for hele hans liv.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Den vidunderlige kjærlighetens historie":


euregiothewadden.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us